Landskapsmålning

2013-12-20 @ 16:55:00 Allmänt Kommentarer (1)
 
Akryl 48x35 cm
 
Här är en bild på landskapsmålningen som jag nämnde i förra inlägget. Det ligger många timmar bakom den men det har varit riktigt roligt att måla. Svårast var nog att få till de disiga molnen och nyanserna på berget. Att sedan behöva göra det två gånger på grund av speglingen i vattnet gjorde ju inte saken bättre. Trots lite svordomar och ett trytande tålamod på vägen känner jag mig nöjd och jag börjar allt mer tycka om att måla i akryl.
 
Idag har jag äntligen fått starta mitt välbehövliga jullov. Känns helt underbart!

Peace

2013-12-15 @ 21:31:00 Blyerts Kommentarer (0)
 
Fineliners A2
 
Kanske ni känner igen denna? Skissen med de två huvuden gjordes redan för ett år sedan. Efter det har jag gjort liknande i både akvarell och blandning mellan akryl och blyerts. Just den här blev färdig för ungefär två månader sedan. Jag ska försöka göra ett inlägg där ni kan se alla tre alternativen, men vill ni se den i akvarell så finns den under kategorin AKVARELL.
 
I skolan jobbar vi just nu med naturmåleri i bilden. Hinner jag så ska jag försöka lägga ut någon bild på det nästa vecka! 

Tack alla ni fina!

2013-12-02 @ 18:08:39 Allmänt Kommentarer (0)
 
 
Ni som läst tidningen idag eller befann er på torget igår vid tre tiden, vet redan att jag blivit tilldelad Lions stipendie 2013! Jag tänkte bara med detta inlägg än en gång säga stort tack, för det betyder verkligen mycket för mig. Att veta att det finns människor som uppskattar det jag gör och tror på mig, känns helt underbart! Så tack för den otroligt fina motiveringen, de underbara blommorna och tack för den fina checken. Är så himla glad! Tack!
 
Jag tänkte även passa på att tacka för all fin respons jag fått på bloggen. Ni ska veta att varje litet fint ord värmer och det är svårt att förklara hur glad de gör mig. Många har även hört av sig och visat intresse för att beställa. Jag tycker det är jätteroligt att intresset för beställningar finns, men hur gärna jag än vill ta emot dem, kan jag inte för tillfället. Hoppas ni förstår. Jag får stålsätta mig varje gång för att inte tacka ja.
 
Så tack! Ni är alla så fina! ♥

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide