Kontakta mig

Vill ni beställa eller köpa någon tavla? (Tar för tillfället inte emot beställningar) Har ni frågor eller funderingar om mig och min konst? Tveka inte att höra av er!
Mail: moa.bjornberg@hotmail.com
 
Ni hittar mig även på:
Instagram: artbymoa eller moabjornberg
 
Men vem är då jag? Moa Björnberg, 20 år.
En ganska vanlig tjej med ett stort intresse för konst och skapande. Jag jobbar som servitör på ett konstcafé på helgerna och håller på med min egen konst på vardagarna. Jag har en flexibel musikstil som tenderar att byta riktining lite alltför ofta. Jag gillar höst, när löven fortfarande sitter kvar på träden och jag gillar varma sommarkvällar som helst spenderas på västkusten. Jag blir glad av sötsaker, bra planering, gitarrer, lyckliga slut, känslan av att nå sina mål, färgen brun och är otroligt svag för svartvita bilder.
 
Jag har varit intresserad av konst och skapande sedan barnsben, och har alltid haft en stor kärlek till blyerts. Runt 2010 började jag teckna mer seriöst och jag började intressera mig för fotorealism. På denna bana har jag fortsatt och idag arbetar jag mycket med porträtt av människor och djur. På gymnasiet gick jag estetiska programmet med inriktning Bild- och formgiving, där fick jag prova på och lära mig arbeta i andra material och tekniker. 2014 tog jag studenten och nu får jag se vart konsten leder mig.
 
Utställningar:
Samlingsutställning Konstnatten 2011
Samlingsutställning Valstad 2012
Samlingsutställning Floby Kyrka 2012
Samlingsutstälning Skaraborgssalongen 2014 
Samlingsutställning Konstnatten 2014 
 
Separatutställning Galleri Sandström 2015
 
 
Stipendier:
Premium Bild 2011
Lions stipendie 2013
 
Utbildningar:
Bild- och formgivning, gymnsaienivå, 2011-2014
Akvarell kurs, Tinnert, 2014
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide