Tillbaka i Sverige

2014-02-27 @ 14:14:00 Allmänt Kommentarer (0)
 
Nu är jag alltså tillbaka från Afrika. Jag har haft två helt underbara veckor som bestått av Safari, besök på Masaiby, Fn- rollspel, båttur och en himla massa mer. Nu är man tillbaka i verkligheten och jag har fått massor av inspiration till nya teckningar jag vill göra. Först har jag bara massor av skolarbeten att jobba ikapp efter resan. 
 

Breendonk

2014-02-11 @ 17:57:00 Allmänt Kommentarer (0)
 
Dessa bilder är på en skolresa jag var på i höstas. Vi besökte då Breendonk i Belgien. Där hölls judar och medlemmar till motståndsrörelser fångade innan de skickades vidare till koncentrationsläger under andra världskriget. Skolresan gick med buss genom bland annat Tyskland, Belgien och Nederländerna. Jag fotar inte så jätte mycket, och har ingen egen kamera, men det är verkligen kul! Detta är mitt första tidsinställda inlägg under min resa i Afrika, och ev kommer det några till. Vill ni se uppdateringar från resan kan ni besöka bloggen som vi elever skapat för resan, här!

Old drawing

2014-02-09 @ 17:55:02 Blyerts Kommentarer (0)
 
Blyerts A3
 
En gammal teckning jag gjorde får några år sedan, som var ett beställningsjobb. Jag tycker verkligen om att teckna djur och försöka fånga blicken i ögonen. 
 
Tänkte även meddela att jag åker till AFRIKA imorgon! Jag kommer göra några tidsinställda inlägg här på bloggen under de två veckor jag är borta. Berättar hur jag haft det när jag kommer hem! Kram

Galleri Sandström

2014-02-05 @ 20:41:00 Allmänt Kommentarer (0)
 
Här är lite bilder från Galleri Sandström där jag nu är representerad. Än så länge hänger där bara elefanten i blyerts men tanken är att fler verk från mig ska lämnas in. Teckningen hänger i galleriets showroom där den hänger tillsammans med verk skapade av ett 30-tal andra konstnärer. Är ni intresserade av att kika på elefanten i verkligheten är det bara att besöka Galleri Sandström, Trädgårdsgatan 32 i Falköping. Jag känner mig lite nervös och förväntansfull men framförallt tacksam över att få chansen att synas och nå en ny publik. Kan inte riktigt beskriva hur roligt och otroligt jag tycker att det är! 
 
Vill ni veta mer om Galleri Sandström och få fler uppdateringar om vad som händer där, så kan ni gilla deras facebook sida, tryck här för att komma till sidan. Jag vill även passa på att tacka för det fina gensvaret jag fått där på elefanten, det betyder jätte mycket! 
 
 
 
 

Elefant

2014-02-02 @ 20:27:00 Blyerts Kommentarer (2)
 
Blyerts 50 x 70
 
Som en del redan känner till fick jag en mycket rolig förfrågan i mitten av december om att ställa ut några av mina konstverk på Galleri Sandström i Falköping. Jag ställer nu ut i deras showroom tillsammans med ett 30- tal andra utställare. I helgen var jag och lämnade min första teckning, nämligen den ni ser ovan. Lite mer info om allt detta kommer i ett inlägg nästa vecka! 
 
 
 

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide