Akvarellpennor

2014-11-24 @ 19:47:09 Allmänt Kommentarer (5)
 
Akvarell 
 
Ibland är det så himla roligt att lägga ner blyertspennorna för att skapa något annat. Tidigare idag åkte akvarellpennorna fram. Vilken skillnad det är på tid ändå, mellan akvarell och blyerts. Gör väldigt sällan färdigt en teckning på en dag och en akvarell kan man göra på några timmar. Kul med lite variation i skapandet!
 

Länkar

2014-11-10 @ 15:22:00 Allmänt Kommentarer (2)
För att besöka mitt instagramkonto för min konst, klicka HÄR
 
Vill du veta vad jag gör på dagarna när jag inte tecknar? Besök min privata instagram genom att klicka HÄR
 
Min Facebooksida hittar ni HÄR

Mindre än ett år kvar!

2014-11-05 @ 15:21:00 Allmänt Kommentarer (29)
 
Nu är det mindre än ett år kvar! Vissa utav er vet, andra inte. Men det är alltså mindre än ett år kvar till min utställning på Galleri Sandström som kommer äga rum hösten 2015. Det är med stor förväntan och lite skräckblandad förtjusning jag numera skapar konst på löpande band. Jag känner mig så taggad och tacksam över att få den här chansen. För mig betyder en egen Galleri utställning jättemycket och det är inget jag för något år sedan ens hade kunnat drömma om. Jag hoppas det finns ni därute som förstår känslan jag försöker beskriva, den är så svår att sätta ord på.
 
Jag hoppas ni som frågat om beställningar förstår att ett år i konstvärlden är kort, och att det är därför jag inte kan ta mot beställningar för tillfället. Jag satsar fullt ut på detta och hinner tyvärr inte med, även fast jag jättegärna vill ta emot dem. 
 
Jag har fått några förfrågningar om facebooksida till min konst. Just nu går det att följa mitt arbete, via instagram och här via bloggen (som jag vet kunde vara lite mer uppdaterad, tro mig, jag gör så gott jag kan för att hinna med.) Men jag har ändå funderat över om jag ska göra en samlad facebooksida, där jag lägger upp länkar till bloggen, instagram, fler work in progress bilder och även kommer med kortare uppdateringar nu inför utställningen. Jag får se. Åsikter om detta, mottages med glädje.
 
Slänger in en länk till min instagram: http://instagram.com/artbymoa

Höst

2014-11-04 @ 15:19:00 Allmänt Kommentarer (0)
 
En liten titt på vad jag gör just nu. Den är faktiskt nästan klar, men jag kommer inte visa den för er, inte just nu i alla fall. Jag kommer berätta mer i nästa inlägg om vad som är på gång. Jag har hittat mitt minneskort förresten (tänker inte berätta var det låg, för det var pinsamt lätt att hitta egentligen.) Så nästa inlägg innehåller även några närbilder från min senaste teckning. 

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide