Frank, Louis?

2014-10-31 @ 17:14:00 Blyerts Kommentarer (23)
 
Teckningen har varit färdig i några dagar, men jag lyckas inte hitta minneskortet till kameran. Har väntat in i det sista för att försöka hitta det, men nu kunde jag inte hålla mig längre. Men så fort jag hittar det kommer jag lägga ut en bättre bild med lite bättre kvalité.
Jag veeeerkligen älskar att teckna människor med ansikten som har lite historia. När jag var yngre föredrog jag unga kvinnor från någon modetidning men det är en helt annan sak att teckna rynkor och ansiktsyttryck. Något som många utav de photoshopade bilderna i tidningar saknar.
Jag har i och med denna teckning börjat lyssna på gammal musik, jazz och soul från tidigt nittotal. Det är min växlande musikstil som slår till igen. Varför kan jag inte bestämma mig för en musikgenre jag gillar och hålla mig till den? I alla fall, tycker faktiskt att den passar perfekt för att få stämningen lite mysigare nu i det dystra vädret. Väldigt behaglig musik att teckna till dessutom. Jag sjunger entusiastiskt med stämmorna från Frank Sinatra, Aretha Franklin och Louis Armstrong medan pennan flyger fram över papperet. Underbart!

Tänk stort, tänk mer plats.

2014-10-20 @ 12:45:07 Allmänt Kommentarer (1)
 
Jag har äntligen skaffat mig ett större skrivbord! Det var verkligen välbehövligt då jag haft svårt att få plats med allt på det gamla, särskilt med tanke på att teckningarna sällan blir mindre än i A3 format. Som ni ser har jag ändå valt att behålla mitt tidigare svarta skrivbord, i alla fall tillsvidare. Jag vill kunna ha igång två teckningar samtidigt och vet inte om det gamla skrivbordet då kommer komma till användning. Teckningen ni ser lite utav är snart färdig och kommer komma upp på bloggen inom kort. Tänk vad lite miljöombyte eller uppfräschning kan göra med både motiviationen och inspirationen! Kram.

Kavaj

2014-10-08 @ 17:54:00 Blyerts Kommentarer (0)
 
A2 Blyerts

Jeansjacka

2014-10-03 @ 15:26:00 Blyerts Kommentarer (0)
 
A2 Blyerts

Bilder från konstnatten

2014-10-03 @ 14:00:00 Allmänt Kommentarer (2)
 
Jag skulle vilja tacka alla som kom och besökte mig och mina teckningar under konstnatten. Det betyder jättemycket för mig att få så fin respons, och jag suger åt mig all positiv energi från helgen och sätter mig vid ritbordet. Helgen har fyllt mig med motivation och inspiration, tack! Jag kommer nu att fortsätta med förberedelserna inför ett projekt längre fram och kommer ge er mer information om vad det innebär om ett par veckor. Tillsdess kommer jag bland annat lägga ut lite bättre bilder på teckningarna längst till vänster, som är mina två senaste teckningar.
 
Den nedersta bilden är ifrån mitt andra instagram konto: @moabjornberg

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide