Att bli inspirerad

Det finns oändligt många bloggar att besöka. Inte minst inom kategorierna träning och mode. Som ni kanske förstår har ni hamnat ganska fel om det är det ni vill läsa om. Jag har ju haft igång bloggen ett litet tag nu sen jag startade den våren 2013, och det kommer inte bli några träningstips eller outfits-of-the-day inlägg. Tyvärr. Jag känner inte att jag har så mycket att ge er inom dessa kategorier. Istållet överlämnar jag de områderna till alla ni andra duktiga bloggare därute. Så jag hoppas ni som läser min blogg, nöjer er med konst och allt som hör konst därtill. Vill ni veta vad jag åt till frukost eller undrar över märket på mina mjukisbyxor, så får ni fråga helt enkelt.
 
Jag har kikat runt och försökt hitta inspirerande konstbloggar att följa. Finns det något bättre än att få bli inspirerad? Jag har hittat några i alla fall, där konsten står i centrum, men önskar så att jag funnit fler. Antingen finns det väldigt få av dessa bloggar eller också så försvinner de i mängden bland allting annat. Så pleease, tipsa gärna om ni vet någon mer bra. Alla dessa handlar alltså inte enbart om konst (renodlade konstbloggar är ännu svårare att hitta) men tänk också på att man kan inspireras av mer än bara konst, det kan ju vara texterna eller bloggen som helhet.
 
Sara Woodrow
Kan Dee
Mohammedi's
Nollfemnolltvå
Atilio
 
Startat en ny kategori Inspiration, jag tänker att jag ska dela med mig av det som inspirerar mig, och även konstnärer som betytt mycket för mig genom åren. Vem vet, kanske dessa inspirerar även dig? Men mer om detta i senare inlägg. Kram
 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Konstbloggar är verkligen kul! Beror väl lite på ens egna intresse och smak dock om jag återkommer för att läsa och titta. Men en tjej jag följt i flera år är noukah.blogspot, hon finns även på Instagram under namnet noukah. Grymt duktig tjej tycker jag! Sen finns ju min blogg med, men det är inte så ofta jag uppdaterar där.. Ska kika in på dem du tipsade om och hoppas någon av dem kan fastna på min inspolista :)

2014-12-13 @ 00:32:39
URL: http://skapandejag.blogg.se
Postat av: Johanna

Just det, bokkei.blogg.se finns ju också, samt komigensofie.blogg.se :)

Svar: Tack för tipsen!!
Moa Björnberg

2014-12-13 @ 00:38:30
URL: http://skapandejag.blogg.se
Postat av: Emilia Westerström

där är ju jag!? Så coolt med tanke på hur grym du är??

Svar: Åh du är också jätteduktig! Tack så mycket!
Moa Björnberg

2015-01-24 @ 17:32:00
URL: http://emiliawesterstrom.blogg.se/
Postat av: Sara Woodrow

:) <3<3

2015-01-25 @ 23:54:20
URL: http://sarawoodrow.com
Postat av: X-Chel

Kom att tänka på en väldigt begåvad och intressant konstnärs blogg, som jag vill tipsa om här:

http://lindaaaa.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide