Work in progress

 
 Wip

Nu är lovet slut och skolan har dragit igång. För tillfället finns det inget jag kan visa här på bloggen så jag tänkte visa några work in progress bilder på naturlandskapet. Jag har alltid haft lite svårt för wip bilder då jag oftast inte gillar verket under arbetsprocessen. Det finns så mycket som kan gå fel under en arbetsprocess, samtidigt som det är mycket som kan gå rätt. I vilket fall har jag bestämt mig för att från och med nu ska jag börja visa lite fler wip bilder på det jag arbetar med.

 

Under varje tavla eller teckning jag gör fotar jag väldigt mycket. Först skisserna och sedan allt eftersom under arbetsprocessens gång. Detta är ett bra sätt för mig att hålla koll på processen och dessutom se bilden på lite avstånd. Det är lätt att man inte ser sina egna fel och att fota hjälper mig att se proportioner som kan ha blivit fel osv. Sen är det väldigt roligt att kunna se arbetsprocessen efter att slutresultatet blivit färdigt.

 

Jag hittade tyvärr inte de första bilderna från naturlandskapet och jag tror att de fanns på min gamla mobil som jag inte kommer åt för tillfället. Jag började i alla fall med himlen och vattnet, så föreställ er en helt blå bakgrund med en toning från ljust till mörkt blå. Därefter målade jag de disiga molnen och bergen. Sen fortsatte jag bakifrån och framåt. Som ni kanske ser hade jag väldigt svårt att få till färgen på marken i början och jag vet inte riktigt vad som hände där ett tag. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide